2013 m. gruodžio 10 d., antradienis

Braun barzdaskutes

Kodėl verta skutimosi peiliukus pakeisti į barzdaskutę?

Braun barzdaskutes
Braun barzdaskutes
Tarp barzdos skutimo mašinėlių braun barzdaskutes užima lyderiaujančias pozicijas. Kas šios firmos barzdaskutes išskiria iš kitų? Ką apskritai reikėtų žinoti apie skutimo mašinėles? Kuo skutimasis jomis yra pranašesnis už skutimąsi peiliukais?

Barzdaskučių privalumai

Reikia pripažinti, kad skutimasis peiliukais dideliai daliai vyrų, ypatingai turinčių jautresnę veido odą, sukelia daug nepatogumų. Skutimosi peiliukai dirgina odą, po ilgesnio (ypatingai – kasdienio) naudojimo odą gali pradėti berti skausmingais, pūlingais spuogeliais, gali atsirasti paraudimų. Vienas iš būdų to išvengti – skutimosi peiliukus pakeisti į barzdaskutę. Kitas klausimas – kokią pasirinkti? Tai priklauso nuo poreikių, tačiau, savaime suprantama, reikėtų rinktis kokybišką prekę, kad taupant nereikėtų mokėti kelis kartus. Braun barzdaskutės yra vertinamos kaip vienos geriausių rinkoje. Vienos buities technikos prekių parduotuvės konsultantas Remigijus, pats ilgą laiką naudojantis būtent braun barzdaskutes, sutiko pasidalinti žiniomis apie šio gamintojo barzdos skutimo mašinėles: „Kalbant bendrai, visiems vyrams rekomenduočiau įsigyti barzdaskutes. Pats jau galiu palyginti skutimąsi peiliukais ir barzdaskutėmis – skirtumas akivaizdus. Su manimi sutiks visi vyrai, pabandę elektrines mašinėles. Kai kuriems iš mūsų tenka skustis kiekvieną dieną – nieko čia nepadarysi. Kasdienis skutimasis peiliukais smarkiai blogina odos būklę. Be to, tai užima nemažai laiko. Štai, pavyzdžiui, braun barzdaskutes peiliukai, kai pirmą kartą pabandžiau mašinėlę, mane pribloškė tuo, kad nusiskutau neįprastai greitai. O juk, atrodytų, vienkartiniai peiliukai irgi yra labai aštrūs. Bet su elektrine mašinėle nusiskutau ir greičiau, ir švariau. Braun barzdaskutes kaina tikrai tiesiogiai atspindi kokybę. Tą galiu patvirtinti iš patirties. Esu bandęs ir kitų gamintojų barzdos skutimo mašinėles. Taigi, nėra taip, kad vertinu gerai neišmanydamas. Man asmeniškai patinka ir braun barzdaskutes tinklelis, ir faktas, kad šis gamintojas siūlo plaunamas mašinėles. Paskutinis faktas yra labai svarbus. Kai pas mane ateina vyrai, norėdami pasikonsultuoti apie tai, į kokią barzdaskutę verta investuoti, visada pažymiu, kad svarbu, jog ji būtų plaunama. Juk ant barzdos skutimo mašinėlės kaupiasi purvas. Ypatingai, laikant ją vonioje, ant ne visada švarių paviršių, drėgmėje. Jeigu ji nebūtų plaunama, skutant barzdą visas purvas patektų ant veido. Tai žalinga odai ir, apskritai, sukelia diskomfortą. Kitas dalykas – krovimas. Tai aktualu ne visiems, tačiau dauguma vyrų vertina patogumą. Jie nori kartą pakrauti barzdaskutę ir ja naudotis be styrančių laidų. Taigi, galimybę pakrauti ir toliau naudoti mašinėlę laikau vienu didesnių privalumų.“. Tiek iš konsultanto Remigijaus gautas komentaras, tiek braun barzdaskutes atsiliepimai internete, kuriuos palieka šio gamintojo elektrines mašinėles jau išbandę vyrai, rodo, kad tai patikima įmonė, į rinką teikianti kokybiškus barzdos skutimo aparatus.

Šiek tiek apie kainą

Paklaustas apie barzdaskučių kainą, Remigijus neslepia, kad kai kurie vyrai nėra linkę mokėti didelės sumos už elektrinę mašinėlę: „Mane stebina, kad kai kurie vyrai itin nepraktiškai žiūri į barzdaskutės pirkimą. Jie tikisi, kad už mažą kainą gali gauti labai gerą prekę, kuri tarnaus ilgai ir be priekaištų. Deja, kai kalbama apie barzdaskutes, kaina turi įtakos kokybei. Kartais manęs klausia - barzdaskutes braun ar philips? Abu gamintojai yra rinkos lyderiai, tiekiantys skirtingas mašinėles už skirtingas kainas. Paprastai kainą lemia funkcionalumas, krovimo galimybė. Rinktis reikėtų ir pagal tai, kiek pinigų galite skirti mašinėlei. Kalbant konkrečiau apie braun barzdaskutes, galiu tvirtai teigti, kad kaina tikrai atspindi kokybę. Be to, nėra ji tokia ir didelė, žinant, kiek laiko be problemų naudositės kokybiška skutimo mašinėle.“.