2012 m. sausio 17 d., antradienis

Barzdaskutes


Norite įsigyti naują, jums pačią tinkamiausią barzdaskutę, tačiau taip pat nenorite išleisti daug pinigų? Barzdaskutes galite įsigyti ir paprastose buitinės technikos parduotuvėse, ir kur kas labiau specializuotose higienos prekių parduotuvėse arba internete.

Šiuo metu populiariausios barzdaskutės – Braun. Taip yra turbūt todėl, kad šio modelio gamintojai visuomet suderina klasikinės barzdaskutes funkcijas kartu su naujovėmis. Barzdaskutes braun dažniausiai yra pakraunamos į elektros lizdą, tačiau kai kurios net gi turi abi populiariausius pakrovimo būdus – ir galimybę įkrauti į elektros lizdą, ir galimybę maitintis baterijomis. Ši kompanija aktyviai bendradarbiauja ir su Gillette, kad galėtų pristatyti visas naujoves laiku. Barzdaskutes galvutes yra nustatomos jautriai arba stipriau, taip galima puikiai prisiderinti Braun firmos barzdaskutes prie savo veido odos.

Barzdaskutes
Tvarkingi ir lengvai reguliuojami barzdaskutes peiliukai – labai svarbus dalykas gerai barzdaskutei. Juos turi būti lengva pakeisti ir nesunku derinti. Būtent tokie patogūs peiliukai dažniausiai būna Philips produktuose. Barzdaskutės Philips – itin patogios ir nuolat naudojamos daugybės vyrų kasdieną. Lyginant su Braun, galbūt nepamatysime didelio skirtumo nei kokybėje, nei kainoje. Abiejų šių firmų barzdaskutes yra vertos dėmesio. Žinoma, rinkoje yra ir daug pigesnių barzdaskučių, tačiau su jomis rezultatas gali būti ne toks geras, panašiai kaip ir su paprastais skutimosi peiliukais ir putomis. Jeigu lygintume peiliukus ir barzdaskutes jautriai odai, tai taip pat pastebėtume, kad barzdaskute yra kur kas labiau pritaikyta jautresniam odos sluoksniui. Yra nauja technologija pavadinimu Gillette Blade Technology, kuri leidžia ne tik nukirpti plauką itin arti odos, tačiau ir apsaugo jūsų odą nuo dirginimo ir švelniai bei tiksliai nuskuta norimas vietas.

Žinoma, barzdaskutes kainos gali labai smarkiai varijuoti. Yra daugybė skirtingų firmų, kurios gamina, iš pirmo žvilgsnio, labai panašias prekes tiek išvaizda, tiek ir pajėgumu, tačiau geriau pažvelgus ir išbandžius kelių skirtingų firmų produktus, galime pamatyti ryškių skirtumų ir suprasti, kas yra kas. Dabar pati moderniausia barzdaskutė dažniausia turi mikrovibraciją, Pulsonic technologiją, kai kurios iš jų turi net gi LCD ekranėlį. Yra ir automatinio barzdaskutės džiovinimo funkcijų, barzdaskutė pati įsikrauna paspaudus vos vieną mygtuką, o ką jau kalbėti apie dar daugybę naujų modernių funkcijų. Iš esmės kainos gali svyruoti vos nuo šimto litų iki maždaug pusantro tūkstančio.  Tai reiškia, kad jeigu mėgstate naujoves, galite įsigyti naujas Braun arba Philips firmos barzdaskutes internetu.

Pirkti internetu šiuos produktus tikrai labai apsimoka, kadangi kaina yra maždaug nuo dešimt iki dvidešimt procentų mažesnė. Žinoma, gali būti ir savotiškų minusų – jums gali tekti mokėti iš siuntimą, jeigu nusprendžiate pirkti prekę iš užsienio elektroninių parduotuvių, tačiau bet kuriuo atveju galite nei neabejoti, kad sutaupysite tikrai daugiau, negu pirkdami tą pačią higienos priemonę paprastoje parduotuvėje. Tačiau žinoma, prieš pasirinkdami net ir garsios firmos barzdaskutę, pagalvokite ar tikrai būtent tokios jums reikia. Vieni mėgsta klasikinio tipo produktus, kurie yra aiškios paskirties ir be didelių papildomų funkcijų, o kitiems patinka išbandyti kurią nors modernią barzdaskutę, kuria būna tikrai nedaug nusivylusių. Internete galite rasti tikrai nemažai jums patiksiančių pasiūlymų, nes kai kurios elektroninės parduotuvės siūlo savo naujiems klientams ypač dideles nuolaidas, jeigu jie perka produktą pirmą kartą – tai padeda jiems išpopuliarinti prekių pardavimą internetu, o jūs gaunate naują ir modernią barzdaskutę už tikrai mažą ir prieinamą kainą.